Ring til os på 24 65 24 88

Værksted med autohjælp, dækskifte og dækservice i Holbæk

Trænger bilen til en gennemgang? Hos Østerled Auto står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører næsten alle former for Autohjælp blandt andet udskiftning af ruder, dækskifte og dækservice på vores værksted i Holbæk. Derudover varetager vi mange andre serviceopgaver, så kontakt os endelig, hvis du har en opgave i tankerne.

Serviceeftersyn, reparationer, dækskifte og dækservice

Hos Østerled Auto er du sikker på, at du får det bedst mulige resultat hver eneste gang. Vi udfører små og store projekter for private og erhverv. Du kan få indblik i vores arbejdsområder i nedenstående oversigt.

Vi udfører bl.a.:

Få et uforpligtende tilbud fra vores værksted

Har du behov for dækskifte, dækservice eller anden service i Holbæk? Vi sørger altid for at yde vores bedste for alle vores kunder – har du brug for at vi også hjælper dig? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 24 65 24 88, sende en mail til drusebjergvej@hotmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Hvis du vil bestille en tid til service af din bil, så kan dette gøres ved at benytte vores online-booking.

 

Hjemmesiden er stadig under opbygning, men bliver opdateret løbende. Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en email, eller alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular hvis du vil høre mere om os og hvad vi kan tilbyde. Læs mere om os som mekanikere her.