Ring til os på 24 65 24 88

Bremser

Hos Østerled Auto i Holbæk tilbyder vi udskiftning af bremser, rens af bremser og bremseeftersyn med kontrol af bremseskiver, bremseklodser, bremserør, bremsevæske og bremseslanger. Vi står klar til at hjælpe dig, når der opstår fejl på bremserne, eller når det er tid til det almindelige eftersyn. Det kan gøres i forbindelse med et fuldt serviceeftersyn af bilen, eller hvis du ønsker et ekstraordinært tjek af bremserne – eksempelvis inden en længere tur.

Bremser bør kontrolleres jævnligt

Konsekvenserne ved defekte bremser kan være katastrofale, og ofte opdages fejl på bremserne kun ved et serviceeftersyn – eller når det først er for sent!

Det er lovpligtigt at få udført bremseeftersyn med jævne mellemrum, og det er derfor også en del af det faste serviceeftersyn, som skal udføres på bilen. Samtidig forlænger en jævnlig adskillelse af smøring af bremserne levetiden betydeligt.

Bestil tid til udskiftning eller bremseeftersyn

Har du mistanke om en defekt eller stort slid på dine bremser, eller er det lang tid siden det sidste eftersyn? Book en tid online og lad os tage hånd om det hele.

Er du i tvivl om, hvornår du bør få bremserne tjekket? Kontakt os på 24 65 24 88 for en helt uforpligtende samtale om din bil.

Kontakt os