Ring til os på 24 65 24 88

Dækservice & dækskifte i Holbæk

Er du punkteret? Hos Østerled Auto i Holbæk kan du få effektiv dæklapning, og skulle det være umuligt at lappe skaden, kan vi naturligvis udføre dækskifte og dækservice for dig. Som en del af AutoMester tilbyder vi Bridgestone dæk med udvidet 3 års garanti. Her får du dæk af højeste kvalitet, og garantien betyder, at vi skifter dækket for dig, hvis det mod forventning skulle punktere inden for 36 måneder.

Alt inden for dækservice

Uanset om det drejer sig om det årlige skift til sommerdæk eller vinterdæk, service i forbindelse med fejl eller eftersyn af dækkene, er vi klar til at servicere din bil.

Vil tilbyder blandt andet:

  • Dækskifte eller dæklapning ved punktering
  • Dækskifte til sommerdæk eller vinterdæk
  • Kontrol af dæktryk
  • Afbalancering

Har du brug for anden form for dækservice, så kontakt os på 24 65 24 88, og så finder vi en løsning til dig. Vi tilbyder også 4-hjulsudmåling og hjulskifte, hvis du søger dette.

Book tid til dækskifte eller -service

Det er nemt at booke en tid online via vores bookingside hos AutoMester. Her kan du også læse mere om de forskellige servicetyper og se vores priser.

Har du spørgsmål omkring dækskifte eller anden form form for bilservice? Så kontakt os på telefon 24 65 24 88 til en uforpligtende samtale. Foretrækker du at skrive til os, så kan du benytte kontaktformularen eller skrive på mail drusebjergvej@hotmail.com.

Kontakt os